Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Aderlecht maçında karakter olarak iyi bir sınavdan geçtiklerini ve önemli bir adım attıklarını söyledi

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Belçika'nın Anderlecht takımıyla 1 - 1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, "Genç ve enteresan bir takıma karşı oynadık. Teknik ve koşusu olan bir takıma karşı oynadık. Böyle bir maçı böyle bitirmekle kazanmış gibi olduk. Biraz daha organize olmamız gerekiyor. Ufak tefek hatalarımızı düzeltip daha iyi olacağız." şeklinde konuştu.

Forvet hattında çoğalamamalarıyla ilgili bir soruya Prandelli, Pandev ve Dzemaili'nin takıma geç katıldığını dile getirerek, sahada sadece forvet hattında değil her yerde biraz daha pozisyon almaları gerektiğini belirterek cevap verdi.

PRANDELLİ'DEN TARAFTARA SİTEM

90 dakika sonunda hangi oyuncuları beğendiği yönündeki bir soruya da İtalyan teknik adam, "Herkesi çok beğendim sadece 3 kişiyi değil. Eğer 3 isim sayarsam geriye kalan 8 kişiye haksızlık etmiş oluruz. Bugün taraftarımızın desteği çok iyi geldi. Ben taraftarlarımızın oyuncularımızı ıslıklamasına da çok üzülüyorum. Desteklerini bizden esirgemesinler." ifadelerini kullandı.

Bruma'nın daha erken oyuna alınmasının sonucu etkileyip etkilemeyeceği ve Selçuk İnan'ın çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklanmasının sorulması üzerine de Prandelli, sözlerini şöyle tamamladı: "Bruma her zaman enteresan ve bitiriciliği olan bir oyuncu. İyi hızlanmalar yaptı. Taraftarımızın destek vermesi gerekiyor. Çünkü biz onların desteğiyle güçlüyüz. Karakter olarak iyi sınavdan geçtik, önemli adamlar attık. İnsan olarak güçlendik."