Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla sürdü. Sarı lacivertli oyuncular antrenman öncesinde ise Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. yılı kutlamaları nedeniyle Türk Bayrağı ile basına poz verdiler.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik heyet ve futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle antrenman öncesinde dev bir Türk bayrağı açarak, basın mensuplarına poz verdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 5’e 5 hücum defans organizasyonlarıyla tamamlandı.

Emre Belözoğlu, Kondisyoner Fatih Yıldız ile birlikte özel antrenman programı uygularken, dünkü antrenmanı sol kasığında ağrı hissettiği için tedbir amaçlı yarıda bırakan Serdar Kesimal’ın, Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda sol kasık bölgesinde kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlandığı da açıklandı. Gribal enfeksiyonu olan kaleci Mert Günok’un yanı sıra Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike ve Hakan Cinemre de özel program dâhilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçının hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla sürecek. Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak çalışma saat 11.00’de başlayacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Bu arada Süper Lig’in 8. haftasında 2 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe'de oyuncular, antrenman öncesinde sahada hep birlikte dev bir Türk Bayrağı açarak, tüm Ulusun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.