Denizli’de düzenlenen Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Denizlinin ev sahipliğinde yapılan Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksinde düzenlenen yarı final müsabakalarına, Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ankara, Eskişehir, İstanbul, Bursa, İzmir, Uşak, Denizli ve Balıkesir’den 40 dolayında kulüpten 60 sporcunun katıldığı müsabakalarda Kabak, Türk ve Kara kategorilerinde yarışmalar yapıldı. 30 sporcu finalde yarışma hakkı kazandı. Genel klasmanda ilk 3’e giren sporculara Denizli Kupası verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin geleneksel sporlara olan ilgisinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de geleneklerimizi yaşatmak, onları gelecek nesillere aktarmak için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi.