TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da girdiği kampta sürdürürken Teknik Direktör Yusuf Şimşek, devre arasına kadar olan transfer yasağını avantaja çevirmenin peşinde olduklarını ifade etti.

Denizlispor, Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde günlük gerçekleştirdikleri antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde kondisyon, toplu ve topsuz hareketler ile düz koşu şeklinde antrenmanları gerçekleştiren futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Şimşek, ikinci etap kampında her şeyin yolunda gittiğini ifade ederek, “Bu ikinci etap kampımız birinci etabımızı Erzurum’da tamamladık. Gayet güzel gidiyor, hava şartları da güzel. Antrenman sahalarımız ve kaldığımız otel güzel. Hiçbir şikayetimiz yok, futbolcularımızın çalışmasından da memnunuz” diye konuştu.

Açıklamalarında transfer konusuna da değinen ve devre arasına kadar transfer yasaklarının olduğunu hatırlatan Şimşek, “Bizim devre arasına kadar transfer yasağımız var ama takımımız şu an iyi durumda. Transfer olmaması bazen avantaja çevrilebilir ve inşallah biz bunu avantaja çevirmeyi düşünüyoruz. Ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum şu an her şey iyi gidiyor” dedi.

Şimşek son olarak yeni sezonda hem oyunsal anlamda hem de mücadele anlamında değişiklikler olacağını da vurguladı.