Diyarbekirspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, TFF 3. Lig temsilcisinin son durumunu değerlendirdi.

Toysa, "Kamp çalışmalarımızda bizlere her konuda yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

Fiziksel açıdan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Toysal, "Moral ve motivasyon açısında da iyiydi. Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Eksikliklerimizi tamamladığımız gibi hazırlık maçlarıyla farklı pozisyonlarda neler yapabileceğimizi gördük. Beceri, yetenek ve oyun temposu yönünden üzerine koyduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız Hazırlık maçlarında skorla işimiz yok" diye konuştu.

"Oyuncularımız istediklerimizi sahaya yansıttı"

Hazırlık maçlarını skora göre değil takımın durumuna göre değerlendirdiklerinin altını çizen Teknik Direktör Bayram Toysal, "Oyuncularımız genel olarak istediklerimizi sahaya yansıttılar. Ortaya konulan performans genel görüntü itibariyle memnun edici. Ayrıca takım olgusunu oluşturabilmek adına burada takım kaptanlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Önemli olan tek tek güç olan oyuncularımızın o güçlerini takım gücü haline çevirmektir" ifadelerini kullandı.

Diyarbekirspor’un büyük bir taraftara sahip olduğunu söyleyen Toysal, "Bu taraftarı mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başarılar kazanmak için ben de sizin kadar istekliyim. Sizin yüzlerinde gülümseme oluşturmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde O sene Bu sene diyoruz hep birlikte. Güzel bir lig olucak" şeklinde konuştu.

Diyarbekirspor, Afyon kampına bugün nokta koyuyor

23 Temmuz’dan bu yana Afyon bölgesinde kamp çalışmaları yapan Diyarbekirspor, bu sabahki idmandan sonra Afyon kampına noktayı koyacak. 14 Ağustos’a kadar kendi tesislerinde toplanacak olan Kırmızı-yeşilli ekip yeni sezon maçlarına yoğunlaşacak.