Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç ve takım kaptanı Onur Güney, takımın Ankaragücü karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp 6 puana yükselmeyi hedeflediğini söyledi.

Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulunurken, takım kaptanı Onur Güney de açıklama yaptı.

Takımda güzel bir uyum olduğunu ve Ankaragücü maçından galibiyet beklediklerini dile getiren Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, “Yeni bir takım sayılırız. Ankaragücü karşılaşmasında iyi bir oyunla, taraftarımızın desteğiyle güzel bir skor alırız inşallah. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bu maçın biletleri satışa çıktı. Sakat futbolcumuz bulunmuyor. Serkan Kurtuluş’un cezası devam ediyor” şeklinde konuştu.

Ahmet Aras’la anlaştıkları iddialarının gerçeği yansıtmadığını kaydeden Gülaç, “Yabancı transferi de çok mecbur kalmadıkça yapmayı düşünmüyoruz. Tribüne yabancı gönderecek lüksümüz yok. Takım dengelerini bozamayız. Transfer hovardalığı yapacak durumda değiliz. Maranhao’yu İsrail Süper Ligi’nden aldık. Maranhao gollerine başlayacak. Bu haftadan sonra kendisine geleceğine inanıyoruz” dedi.

"Bu sene gerçekten birliktelik var"

Elazığspor’da 9. senesine girdiğini belirten takım kaptanı Onur Güney, “Şehirde bu sene tamamen kenetlenme var. Altınordu maçını kaybettik, taraftarımız maç sonu büyük destek verdi. 9 senedir buradayım ve ilk defa bir bakan kulübümüzü ziyaret etti. Bu sene gerçekten birliktelik sağladık. Altınordu maçı kaybetmeyeceğimiz bir maçtı. Telafisini Eskişehir deplasmanında yaptık. Yöneticilerimiz, taraftarlarımız bize inanıyordu. Eskişehir galibiyeti iyi oldu. Elazığspor ayağa kalkmak üzere. Her maç final havasında geçiyor” şeklinde konuştu.

Ankaragücü’nün TFF 1. Lig’e yeni yükselen bir ekip olduğunu hatırlatan kaptan Onur, “Çok ciddi paralar harcadılar. Önemli bir teknik direktörleri ve hedefleri var. Onlarda iki haftadır kaybetmiyorlar. Bu ligin çok önemli oyuncularını aldılar ve iyiler. Biz Altınordu ve Eskişehir maçlarında verdiğimiz mücadeleyi Ankaragücü maçında da vereceğimizi düşünüyorum. Biz bu saatten sonra içeride maç kaybetmek istemiyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak milli maç arasına 6 puanla girmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.