Antalyasporlu genç oyuncular Emrah Başsan ve Musa Nizam, Trabzonspor ile anlaştıkları için Bolu kampını yarıda bıraktı. Her iki futbolcunun da önümüzdeki günlerde Bordo –Mavili ekiple resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Antalyaspor'un Süper Lig’e veda etmesiyle takımdan ayrılması gündeme gelen Emrah Başsan ile Musa Nizam artık Trabzonspor'la anlaştı. İlk etapta para konusunda anlaşma sağlayamayan taraflar, yapılan pazarlıkların ardından el sıkıştığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlıların Emrah Başsan için 1.5 milyon Euro, Musa Nizam için ise 700 bin Euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor’un bu meblağı çok bulduğu gündeme gelmişti.
İki kulüp arasındaki sıkı pazarlık sonucunda, her iki futbolcu için 1.5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya varıldı. 1.5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Giray Kaçar'dan dolayı Trabzonspor'a 700 bin lira borcu bulunan Antalyaspor, bu yükten de kurtuldu.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Antalyaspor Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, Emrah Başsan ve Musa Nizam'ın son durumu hakkında bilgi verdi. İnanç Kendiroğlu, Trabzonspor kulübü ile prensipte anlaşıldığını, ancak karşılıklı imzaların atılmadan net bir şey söylemenin de doğru olmadığını savundu.
Emrah ve Musa'nın bugün Bolu kampından ayrıldığı söylentileriyle ilgili de Kendiroğlu, oyuncuların Trabzon'a görüşmeye gittiğini kaydetti.

ANTALYASPOR'DA KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLDU
Öte yandan gelecek PTT 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor'da sezon öncesi kombine fiyatları belli oldu. Adopen Kale Arkası 75, Ceysu Maraton 200, Rixos Özel 500 ve Rixos VİP 2 bin 500 TL olarak belirlendiği duyuruldu. Kırmızı-Beyazlı takımın basın sözcüsü Kendiroğlu, kombine biletlerin kredi kartına 6 taksit imkanı sağladıklarını, kombine için ayrılan 4 bin 773 biletin tamamına yakınını satacaklarına inandığını açıkladı.