Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını söyledi.

Cumartesi günü saat 20.00’de Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Çamlık Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenman ile sürdüren kırmızı-mavili ekip düz koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

TSYD kupasında sakatlanan Latovlevici’nin dışında tüm oyuncuların katıldığı idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erkan Sözeri, kamp döneminde oyuncuların çok istekli ve arzulu olduklarını, bunu da TSYD turnuvasında gösterdiklerini kaydetti.

İlk defa TSYD kupasını almalarının da lig öncesi takım için moral anlamında iyi bir sonuç olduğunu kaydeden Sözeri, “Oyuncularımız bireysel ve takım anlamında zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandı. Lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Geçen yıldan kurulu bir takım olmamızdan dolayı defansif problemi olmayan bir ekibiz. Sadece ofansif yönden geçen sene sıkıntılar yaşadığımızdan kamp döneminde bu yönde çalışmalarımız oldu. Hazırlık maçlarında da bunun meyvesini aldık ve bunu lige yansıtmak istiyoruz” dedi.

Gençlerbirliği takımının yıllardır bir oyun formasyonu olduğunu da ifade eden Sözeri, “Zorlu bir maç ver biz de iyi bir takımız. Lige iyi başlamak istiyoruz. Hafta sonu ilk deplasmandan mutlu dönmek istiyoruz. Bu sene iyi şeyler yapıp iyi hedeflere gidecek bir yapıda oyuncularımızın arzu ve istekleri var. Zor maçları yaptığımız performanslarla iyiye çevireceğiz” diye konuştu.

İdmanı Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve taraftarlar da takip etti.