Evkur Yeni Malatyaspor’un geçen sezon TFF 1. Lig’de elde ettiği başarısında büyük payı olan yardımcı antrenör Zafer Hızarcı ile defans oyuncuları Sezer Özmen ve Yiğitcan Erdoğan Adana Demirspor’da bir araya geldi.

Geçen sezon İrfan Buz’un yardımcılığını yapan başarılı antrenör Zafer Hızarcı, yeni sezonda Adana Demirspor çatısı altında teknik direktör Giray Bulak’ın ekibinde yer alacak.

Yeni sezonda İrfan Buz ile yola devam etmeme kararı alan Zafer Hızarcı, Adana Demirspor’da da geçen sezon elde edilen başarının tekrarlanması için yeşil-mavili takımı yoğun bir kamp programına soktu.

Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı bir sezon geçirip Süper Lig’e çıkılmasında büyük katkısı olan defans oyuncuları Yiğitcan Erdoğan ve Sezer Özmen de yeni bir başarı hikayesi yazacaklarından emin. Antrenmanlarda birbirinden hiç ayrılmayan Yiğitcan ve Sezer, genç futbolculara da ağabeylik yapıyor.

Takımın Bolu kampında açıklamalarda bulunan Hızarcı, Erdoğan ve Özmen geçen sezon forma giydikleri sarı-siyahlı kulübe başarı dileklerinde bulundular.

“Orada çok güzel günlerimiz geçti”

Malatya’da güzel günlerinin geçtiğini belirten Zafer Hızarcı, “Malatya’yı seviyorum. Orada çok güzel günlerimiz geçti. Evkur Yeni Malatyaspor’a Süper Lig’de başarılar diliyorum. Umarım ligde de başarılı olurlar” dedi.

“Süper Lig’e çıkmayı düşünüyoruz”

Yiğitcan Erdoğan da Malatya’yı hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, “Gerçekten Malatya’da güzel günlerim oldu. Yaşadığımız başarıyı hiçbir zaman unutamam. Buradan Malatyalı sporseverlere ve Yeni Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Adana Demirspor’da bu sezon istediğimizi alıp, Süper Lig’e çıkmayı düşünüyoruz. Bunun için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

“Yeni Malatyaspor takımına süper Lig’de başarılar diliyorum”

Sezer Özmen ise yaptığı açıklamada, “Devre arasında geldiğim Malatya’da takıma katkı sunduğumu düşünüyorum. Yeni Malatyaspor takımına Süper Lig’de başarılar diliyorum. Adana Demirspor olarak Süper Lig hasretine son vermek istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz” diye konuştu.