Peru basınında yer alan şu an Rusya Ligi'nde Lokomotiv forması giyen Jefferson Farfan'ın Dünya Kupası’ndan sonra Galatasaray’a imza atacağı haberleri asılsız çıktı. Ünlü futbolcunun menajeri Ali Sapan, Farfan'ın Galatasaray'a imza atmak bir yana Çaykur Rizespor tarafından bile istenmediğini belirtti.

TERİM SICAK BAKMIYOR

Alman ekibi Schalke’den ayrıldıktan sonra Birleşik Arap Emirlikleri takımı Abu Dhabi'ye transfer olan ancak Körfez Ligi’nde istediği ortamı bulamayan Fafran’ın Türkiye’de oynamaya sıcak baktığını belirten Sapan, 750 bin Euro karşılığında Farfan’ı devre arası transfer döneminde Ç.Rize’ye teklif ettiklerini fakat Karadeniz temsilcisinin bu teklifi reddettiğini ifade etti. bunun yanında , Sarı-Kırmızılı kulübün de kesinlikle böyle bir transfer girişiminin olmadığı öğrenildi. Gerek yaşı, gerekse iddia edilen maliyet sebebiyle Perulu yıldızla herhangi bir temas kurmayan Fatih Terim’in Farfan’ı gündemine almadığı belirtilirken, Garry Rodrigues’in takımdan ayrılması halinde Terim’in daha genç ve dinamik bir futbolcu istediği öğrenildi.

13 GOL VE 4 ASİSTİ VAR

Bu sezon Rusya Premier Ligi’nde Lokomotiv Moskova formasıyla 27 maçta görev alan Farfan, 13 gol, 4 asist yapmayı başardı. Moskova ekibi şu anda 52 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Farfan'ın 36 yıl sonra Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanan Peru Milli Takımı'nın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Kaynak: Diriliş Postası (Levent Gültekin)