Türkiye Ampute Futbol Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında eski oyuncusu Fatih Şentürk’ü yeniden renklerine bağladı.

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı, Osmanlı Engelliler Spor Kulübü’nden forvet oyuncusu Fatih Şentürk’ü renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Kulüp Başkanı Cuma Güzel’in odasında yapılan imza törenine teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Gönül bağımız var"

Başkan Cuma Güzel, Osmanlıspor’dan transfer ettikleri Fatih Şentürk’ün yeniden yuvaya döndüğünü belirterek, “Bu imzalar sembolik. Biz oyuncularımız ile gönülden bağlıyız. Fatih bizim eski oyuncumuz, kendisiyle kısa süren bir ayrılığımız oldu. Ancak Fatih yeniden yuvasına döndü. Gollerini tekrar Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı için atacak. Kendisinden yeni sezonda bizi galibiyete ve şampiyonluğa taşıyacak goller bekliyorum” dedi.

"Kupa kazanmaya geldim"

Takımın eski oyuncusu olan Fatih Şentürk, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle Başkanım Cuma Güzel’e teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl kısa süren bir ayrılık yaşadık. Ama yeniden yuvama döndüm. Bu transferde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Bu sezon nokta transferler yapıldığını düşünüyorum. Sezon sonunda kupayı müzemize getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.