Fenerbahçe'nin teknik patronu, soyunma odasında yaptığı konuşmada ligdeki rakiplerinin birbirleriyle oynayacağını ve mutlaka puan kaybedeceğini belirterek,"Biz tüm maçlarımızı kazanalım, beklediğimiz öne geçme fırsatı mutlaka elimize geçecektir"dedi.

Zorlu Kayseri deplasmanınan Kayseri'den 5-0'lık skorla çarpıcı bir galibiyet çıkaran Fenerbahçe'de şampiyonluğa olan inanç tazelendi. Teknik direkör Aykut Kocaman, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde olmalarına rağmen kalan haftalarda zirve için mutlaka ellerine fırsatın geleceğine inanıyor.

Deneyimli hocanın maçın ardından soyunma odasında öğrencilerine yaptığı konuşmada bu inancı vurgulayarak, "Bugün burada kazanmak bizim için çok önemliydi. Hâlâ güçlü bir şekilde bu yarışın içindeyiz.

Kalan maçlarımıza da aynı ciddiyetle çıkmamız şart. Biz yeter ki tüm maçlarımızı kazanalım. Beklediğimiz öne geçme fırsatı mutlaka elimize geçecektir. Daha lig bitmedi, önümüzde 7 hafta var. Galatasaray da, Beşiktaş da, Başakşehir de puan kaybedecektir" dediği öğrenildi.

Kocaman'ın ayrıca şampiyonluk yolundaki rakiplerinin birbirleriyle maçları olduğunu da hatırlatarak ligin kalan bölümünde fikstür avantajının Fenerbahçe'de olduğunu belirttiği öğrenildi.

ÜÇ İSME ÖZEL TEBRİK

Öte yandan Kocaman'ın Kayseri karşısında belki de bu sezonki en iyi futbolunu sergileyen ve takımı adına harika bir de gol atan Aatıf Chahechoue ile Sarı-Lacivertli takımın iki golünün altına imzasını atan Roberto Soldado'yu özel olarak tebrik ettiği bildirildi.

Ayrıca Kocaman ve takımdaki tüm futbolcuların Kayseri karşısında 500'üncü kez Fenerbahçe formasıyla resmi maça çıkan Volkan Demirel'i kutladığı ifade edildi.

Kaynak: Diriliş Postası (Suat Vilgen)