Stat Türk Tekelom
Hakem: Antonio Mateu Lahoz, Pau Cebrian Devis, Roberto Diaz Perel del Palamar (İspanya Futbol Federasyonu)
Galatasaray: Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Alex Telles (Dk. 61 Yasin Öztekin), Melo, Hamit Altıntop (Dk. 61 Dzemaili), Selçuk, Sneijder, Pandev (Dk. 78 Emre Çolak), Burak
Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels (Dk. 69 İlkay Gündoğan), Papastathopoulos, Bender (Dk. 55 Ginter), Kehl, Mkhitaryan, Kagawa (Dk. 82 Ramos), Reus, Aubameyang
Goller: Dk. 6 ve 18 Aubameyang, Dk. 41 Reus, Dk. 83 Ramos (Borussia Dortmund)
Sarı kartlar: Dk. 25 Sneijder, Dk. 68 Semih Kaya (Galatasaray)

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 3. maçta Galatasaray ile Borussia Dortmund arasındaki karşılaşmayı konuk ekip 4-0 kazanarak 3'te 3 yaptı ve 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Tekelom Arena Stadı'nda oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Mateu Lahoz'un düdük çaldığı maçta Borussia Dortmund'a 3 puanı getiren golleri ise 6 ve 18. dakikalarda Aubameyang, 41. dakikada Reus ve 83. dakikada da Ramos kaydetti.

53. dakikada gelişen Galatasaray atağında Selçuk İnan'ın cezaalanı dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yanda auta çıktı.

83. dakikada Borussia Dortmund farkı dörde çıkardı. Bu dakikada İlkay'ın pasında topla buluşan Ramos, sol ayağı ile Muslera'nın yanında topu filelere göderdi. 0-4.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Alman ekibinin 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonuçla Borussia Dortmund 3'te 3 yaparak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise 1 puan ve eksi 7 averajla grupta son sırada yer aldı.

ANDERLECHT, ARSENAL'E 2-1 KAYBETTİ

Bu arada D Grubu'nda oynanan gecenin diğer maçında ise Belçika temsilcisi Anderlecht, konuk ettiği İngiltere'nin güçlü ekibi Arsenal karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 kaybetti.

Arsenal'e 3 puanı getiren golleri 89. dakikada Gibbs ve 90+1. dakikada da Podolski kaydetti. Ev sahibi Anderlecht'in tek golünü ise 71. dakikada Najar attı.

Bu sonuçla Arsenal puanını 6 yaparken, Anderlecht ise 1 puanda kaldı.