Bu sezon 10 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan ve lige fırtına gibi bir giriş yapan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Takımda sol ayaklı oyuncu sıkıntısı yaşayan Igor Tudor, ön libero ve sol açığa iki kaliteli isim ararken, Hırvat teknik adamın menajeri Seric ve Spor Direktörü Cenk Ergün’ün çoktan harekete geçtiği öğrenildi.
Ligin ilk 5 haftasında Tolga Ciğerci’ye sol önde şans veren Igor Tudor, Feghouli’nin gelişiyle milli futbolcuyu kızağa çekme kararı aldı. Gary Rodrigues’i sol kanata koymayı düşünen Tudor, sağa Feghouli’yi çekmeyi düşünürken, sol ayaklı bir futbolcunun transferine kadar Galatasaray’ın bu sistemle yoluna devam etmesi bekleniyor.

2018’in Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan futbolcularla devre arası transfer sezonunda görüşecek olan Galatasaray ilk olarak Hırvatistan Milli Takım forması giyen Milan Badelj ve Faslı yıldız Yasin Ayoub’u gündemine aldı. İtalya’da Fiorentina forması giyen Badelj için girişimlerini hızlandıran Cimbom, 28 yaşındaki ön libero için kolları sıvarken, Tudor’un menajeri Seric’in Badelj ile bir araya geldiği öğrenildi.

Sol ayaklı oyuncu sıkıntısı yaşayan Galatasaray, Hollanda’da forma giyen Yassin Ayoube’un işini bitirmeye hazırlanırken, genç yıldızın Galatasaray’a gelmek için can attığı öğrenildi. Vatandaşı Younes Belhanda ile oynama fırsatı yakalamak isteyen 23 yaşındaki oyuncu bu sezon 12 maçta görev alırken, geçtiğimiz sezon Utrecht’te 40 maç oynayan Ayoube’un 5 gol 6 asist yapması dikkatlerden kaçmamıştı.

Kaynak: Diriliş Postası (Levent Gültekin)