Süper Lig'de Bursaspor'u 5-0 ile geçen ve ardından Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Akhisarspor'u 2-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden Galatasaray, gözünü Kardemir Karabükspor'a çevirdi. Sarı Kırmızılı takımda hedef, Karabük deplasmanından da galibiyetle dönerek liderliği devam ettirmek.

“RAKİBİ KÜÇÜMSEMEYİN”

Kritik maç öncesi teknik direktör Fatih Terim'den, bu sezon iç sahada çok başarılı sonuçlar alan ancak deplasmandaki zayıf karnesi ile dikkat çeken Sarı-Kırmızılı futbolculara uyarılar geldi.

Terim'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda şampiyon olmak için deplasmandaki performanslarını mutlaka yükseltmeleri gerektiğini belirterek, "Şampiyonluk için iç saha performansı yetmez. Deplasman fobisini ortadan kaldırmalıyız. Karabük ligin son sırasında olsa da rakibi hafife almamalıyız" dediği öğrenildi.

EREN SEFERBERLİĞİ

Öte yandan Galatasaray'da sağlık ekibi Bursa maçında sakatlanan Eren Derdiyok'u bir an önce formasına kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor. Denayer ile Carasso saha çalışmalarına devam ederken iyileşen Fernando ise Karabük maçında forma bekliyor.

Kaynak: Diriliş Postası (Suat Vilgen)