Bütün kulüpler gibi transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve gelecek sezon hem ligde hem de şampiyonlar liginde başarı yakalamak isteyen Galatasaray’a menajerler üzerinden birçok futbolcu teklifi yapılıyor.

SCOUT EKİBİ İNCELİYOR

Sezon başında Younes Belhanda’yı 8 milyon euroya transfer eden Galatasaray, Faslı oyuncu için iki-üç menajerle ortak çalışmış ve biraz zahmetli olsa da bu transferi sondalndırılmıştı. Belhanda’nın formayı giymesinde ön ayak olan ve ünlü menajer Ahmet Bulut’la beraber çalışma yapan Ali Bilecan, Fatih Terim’e 3 futbolcu önerdi. Galatasaray’ın bazı mevkilerdeki sıkıntısı karşısında araştırma yapan Bilecan’ın, Terim’e sol ayaklı stoper ve forvet teklifi ettiği öğrenilirken, deneyimli çalıştırıcının bu futbolcuları araştırılmak üzere scout ekibine gönderdiği belirtildi.

OKAKA DİREKTEN DÖNMÜŞTÜ

Menajer Bilecan’ın Galatasaray’a teklif ettiği forvet oyuncusu, Watford’lu Stefano Okaka. Bilecan, devre arasında Galatasaray ile anlaşma noktasında gelen ancak son anda uçaktan indirilen golcü futbolcu için 8 milyon euro fiyat çekti. Bilecan’ın Cimbom’a önerdiği sol ayaklı stoperlerden birinin Bologna’da top koşturan Helander, diğerinin ise Braga’da oynayan Brezilyalı futbolcu Raul Silva olduğu ifade edildi.

Kaynak: Diriliş Postası