Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılıyor. Oy kullanma işlemleri devam ederken, iki başkan adayı da oylarını 1 numaralı sandıkta kullandı.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda Seçim Divanı Başkanlığına oybirliği ile İrfan Aktar'ın seçilmesinin ardından sandık görevlilerinin seçimleri yapıldı. Başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın konuşma yapmamayı tercih ettiklerini bildirmeleri üzerine, seçime ilişkin tüzük hükümlerinin hatırlatılmasının ardından doğrudan seçimlere geçildi.

Üyeler, sınıflara dağıtılmış toplam 15 sandıkta, üyelik sicil numaralarına göre oy kullanıyorlar. Aidatlarını yatıran 6 bin 815 kulüp üyesinin, Galatasaray Spor Kulübü Başkanını seçmek için oy kullanma hakkı var.

Yapılan renk seçimine göre başkan adaylarından Alp Yalman için "sarı", Duygun Yarsuvat için ise "kırmızı" oy pusulası kullanılıyor.

Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda oy verme işlemi saat 15.00'e kadar sürecek.


Galatasaray Spor Kulübü'nün Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, oylarını kullandı. Galatasaray Lisesi'nde yapılan seçimde her iki başkan adayıda 1 nolu sandıkta oyunu kullandı. Alp Yalman oyunu kullandıktan sonra her hangi bir açıklama yapmazken Duygun Yarsuvat, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Akşam üstü 8'e doğru neticeyi göreceğiz. Eğer seçimi kazanırsak o zaman yükümüzün ağırlığını hissetmeye başlayacağız. Kazanırsak iki elimizi başımızın arasına alıp düşünüeceğiz. Kazanamazsak Alp Yalman'ı tebrik edip öpeceğiz. Akşam beraber yemeğe gideceğiz." diye konuştu.