Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, bugün takımla birlikte ilk idmanına çıktı. İki yeni transfer Tarık Çamdal ve Blerim Dzemaili ise ülke milli takımlarında yer aldıkları için antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İki gruba ayrılan futbolculardan bir grup üst sahada fiziksel egzersizler gerçekleştirirken, diğer grup minyatür kale maç yaptı. Daha sonra gruplar değişerek çalışma devam etti. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ana bölümünde ise sarı kırmızılı futbolcular, dar alanda taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Tarık Çamdal ve Blerim Dzemaili dahil olmak üzere milli takımlarda yer alan oyuncular antrenmana katılmadı. Yeni transfer Goran Pandev ise takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Hamit Altıntop ise tedavisinin ardından salonda özel bir çalışma yaptı.

Galatasaray, hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00 ve akşam 18.00’de olmak üzere yapacağı iki antrenman ile devam edecek.