Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gebze Belediyesi ortaklığında düzenlenen 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Kemer Müsabakaları Gebze Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

Gebze Cumhuriyet Meydanında düzenlenen müsabakayı izlemeye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediyesi başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Muay Thai Federasyonu Doğu Marmara Bölge Başkanı Birol Aksu, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

Müsabakalar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye olarak her türlü spor dalında gençlere destek verdiklerine vurgu yaptı. Başkan Köşker, “Bölge olarak şanslı bir bölgedeyiz. Gençlerimiz spora ilgili. Bizler de gençlerimize bu alanda her türlü desteğimizi veriyoruz. Bizim isteğimiz gençlerimiz spor ile büyüsün ve kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar. Sporcu kimliği ile yetişen çocuk kendine zarar verecek kötü alışkanlıklardan uzak durur. Temennimiz Milli sporcular Gebze’den çıksın ve bizleri gururlandırsın. Ben burada bu müsabakada mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Gebze Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Kemer Müsabakalarında 6 farklı ilden 24 sporcu, 9 farklı branşta mücadele etti. Müsabakalar sonucu kendi branşlarında birinci olan Alperen Avcı ve Abdülsamet Yazıcı, ödüllerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı.