Gençlerbirliği Kulübü, merhum onursal başkanları İlhan Cavcav’ın adının verildiği 2017-2018 sezonuna özel hazırlanan formalarını yayınladığı duygusal kliple tanıttı.

Gençlerbirliği, 2017-2018 sezonuna özel hazırlanan ve üzerinde merhum Onursal Başkanı İlhan Cavcav’ın imzasının yer aldığı formalarını, duygusal bir kliple tanıttı. Videoda, Başkent temsilcisinin 2003-2004 yıllarında UEFA Kupası’ndaki fırtına gibi estiği maçlardan kesintiler sunuldu. Sporting Lizbon ve Valencia maçlarını takip eden taraftarların yaşadıkları heyecanın hatırlatıldığı videoda, “İlhan Cavcav’ın tırnaklarıyla kazıyarak oluşturduğu bu dev camia, Ersun Yanal ve öğrencilerinin inanılmaz performansıyla Türk insanına coşkulu futbol sevinçleri yaşatıyor” ifadeleri yer aldı.

Son bölümde İlhan Cavcav’ın futbolculara hitaben, “Azmederseniz yenemeyeceğiniz takım yok” sözleri aktarıldı. Tanıtım klibinde, takım kaptanlarından Ahmet Oğuz, altyapıdan bu sezon takıma katılan Berat Ayberk Özdemir ve savunmanın önemli isimlerinden Luccas Claro yer aldı.