Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, Fenerbahçe maçı için sabırsızlandığını söyledi.

    Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Sarı - kırmızılı futbolcu Goran Pandev, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Başarılı futbolcu, "Umarım takıma yardımcı olabilirim. Kazanma isteği olan bir takımdayım. İlk izlenimlerimin hepsi pozitif oldu." dedi.

    Bu zamana kadar birçok derbi gördüğünü ifade eden başarılı futbolcu, "Ben Lazio-Roma ve Inter-Milan gibi derbileri yaşadım. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de görmek istiyorum. Fenerbahçe maçı için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

DÖRDÜNCÜ YILDIZIN ÖNEMİNİ ANLAMASAYDIM BURAYA GELMEZDİM

Galatasaray'ı tercih ederken herkesin kendisine yardımcı olduğunu da kaydeden Pandev, "Burası çok büyük bir kulüp. 4. yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Umarım sonuna kadar savaşırız ve 4. yıldızı takarız. Bu ayrı bir gurur." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht ile eşleşmeleri hakkında ise Makedon futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde çok zor bir gruptayız ama biz Galatasaray'ız." yorumunda bulundu.

GALATASARAY İLE TÜM KUPALARI KAZANABİLİRİZ

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Kendisi çok büyük bir teknik direktör onunla iyi işlere imza atacağız." dedi.

    Galatasaray gibi bir kulübün tarihine de geçmek istediğini ifade eden Goran Pandev, "Bunun için çok çalışacağım. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Tüm kupaları kazanabiliriz." diye konuştu.

    Sarı - kırmızılı takımda 19 numaralı formayı giyeceğini kaydeden Makedon futbolcu, "19 Benim şanslı rakamım. Her şeyi 19 numarayla kazandım ben. Bu yüzden Galatasaray'da da bu numarayı seçtim." şeklinde konuştu.