İki ezeli rakip bu sefer transferde karşı karşıya geliyor. Fatih Terim, sarı lacivertli ekipte düşünülmeyen Milli Takım'dan gözdesi olan Ozan Tufan için harekete geçti.

Fatih Terim Fenerbahçe'de umduğunu bulamayan genç oyuncu Ozan Tufan için transfer harekatına başladı. Fatih Terim'in Milli Takım'da gözde olan Ozan'ın bir an önce transfer edilmesini istediği iddia edildi.

OZAN TUFAN'A KARŞILIK TOLGA CİĞERCİ!

Tecrbeli teknik adamın Fenerbahçe kadro dışıp kalıp sonrasında affedilen fakat yine forma şansı bulamayan Ozan Tufan için kolları sıvadı. Milli Takım'da vazgeçemediği ve en önemli silahlarından biri olan Ozan Tufan için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Ozan transferinde sarı kırmızılı ekibin ezeli rakibine takas teklifinde bulunacağı ifade edildi.

Öte yandan Fatih Terim'in oyun planında düşünmediği Tolga Ciğerci'yi Ozan Tufan takasında kullanılması için yönetime onay verdiği kaydedildi.

Tudor döneminde vazgeçilmezler arasında olan ancak Terim döneminde forma şansı bulamayan Tolga Ciğerci'nin Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor... Tolga Cigerci'nin Galatasaray'da 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor...

AZİZ YILDIRIM TAKASA SICAK BAKIYOR!

Aziz Yıldırım'ın rekor bir bedelle Bursaspor'dan transfer ettiği fakat istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Ozan Tufan'ı bedelsiz bırakmayı düşünmüyor. Aziz Yıldırım'ın yurt dışından teklif gelmemesi durumunda kadroda düşünülmeyen genç oyuncunun ezeli rakibine takas ile vermeye sıcak baktığı belirtildi. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor...

Kaynak: Yeni Akit (Serkan Aşkın)