Galatasaray'ın yeni Başkanı Mustafa Cengiz, önceki gün Gomis hakkında açıklamalarda bulunmuş, Fransız yıldız için "Galatasaray'ın her gün ödemesi var. Bugün için böyle bir durum söz konusu değil. Gomis'in alacaklarının ödenmemesi olduğu söz konusu değil. Sakatlığından dolayı kadroda yok" bilgisini paylaşmıştı. Cengiz, bu sefer de ekonomik dar boğazı aşmak için taraftarı GS Store'lere davet etti. Bu davet üzerine sosyal medyada ve yazılı basında algı operasyonu başladı. Sarı-Kırmızılı ekibin çok zor durumda olduğunu Gomis'e ödeme yapılmadığı iddia edildi.
Gomis halinden memnun
Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, çalışmalarına yavaş yavaş başladığını en kısa sürede ise takımıyla beraber idmana çıkacağını belirtti. Kayserispor deplasmanında takımını yalnız bıraktığının üzüntüsünü yaşayan yıldız futbolcu bir an önce sağlığına kavuşup gollerine devam etmek istediğinin de altını çizdi.

Özbek'te bileklik kampanyası başlatmıştı
Sarı-Kırmızlı ekibin eski Başkanı Dursun Özbek, taraftarın ve mali durumun düzene girmesi için bileklik kampanyası başlatmıştı. Yapılan bu kampanya da ise Galatasaray'ın transfer yapamayacağı ve kulübün satılacağı dedikoduları yer almıştı.

Kaynak: Diriliş Postası (Kaya Temel)