Cimbom’un teknik patonu, Beşiktaş’ın devre arasında Şenol Güneş raporuyla transferinden vazgeçtiği Balotelli’ye göz dikti. Tecrübeli hoca, meslektaşının “Sorunlu futbolcu” diye veto ettiği İtalyan futbolcunun yıldızını tekrar parlatacağından emin.

Alvaro Negredo transferinden önce Mario Balotelli’yi veto eden Şenol Güneş’e, Fatih Terim’den misilleme geliyor. Devre arası transfer döneminde dev golcü Stefano Okaka’yı uçaktan indiren Galatasaray’ın iyi bir forvet arayışı devam ediyor.

O DA CİMBOM’U İSTİYOR

Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok’un yanına alternatif bir isim arayan Fatih Terim’in menajerler aracılığıyla kendisine teklif edilen Mario Balotelli’ye evet dediği belirtilirken, deneyimli teknik adamın bu transferi özel bir yere koyduğu ifade edildi. Yaz ayı transfer sezonunda Beşiktaş’ın özellikle takip ettiği ve istediği Balotelli için “Takımda sıkıntılı futbolcu çok bir de böyle bir adamla uğraşamam” raporu veren Şenol Güneş’in veto ettiği İtalyan yıldızı yanında görmek isteyen Terim’in Balotelli’yi yeniden vitrine çıkarmak istediği ifade edilirken, tecrübeli teknik adamın meslektaşı Şenol Güneş’e “Oyuncu böyle oynatılır” mesajını vermek istediği anlaşıldı. Sezon sonunda bonservisinin eline alacak olan Balotelli’nin Galatasaray’a sıcak baktığı bildirilirken, oyuncunun Gomis’le iyi bir ikili olacağı tahmin ediliyor.

ADEBAYOR’U DA İSTEMEMİŞTİ

Beşiktaş’ta daha önce Emmanuel Adebayor transferini engelleyen Şenol Güneş’in Vagner Love’a kalması bir hayli eleştiri toplarken, şampiyonluk yolunda Siyah-Beyazlı kulübün Negredo ve Love gibi iki yaşı geçkin futbolcuya umut bağlaması yönetimin de kadro mühendisliğindeki yanlışını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Diriliş Postası (Levent Gültekin)