Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor takımının böyle oynamasını beklediklerini belirterek, "Beklemediğimiz şey erken yenen goldü. O golü yemeseydik, farklı olabilirdi." dedi.

İsmail Kartal, Bursaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maça bir sıfır mağlup başladık. Erken yediğimiz golle, konsantrasyon bozuldu, soğuk duş gibi. Etkili başlayamadık, daha sonra ağırlığımızı koyarak oyuna dengeyi koyduk. Birkaç pozisyon bulduk. Oyun daha çok bizim elimizdeydi. İkinci yarı iki net pozisyon yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Sonuç olarak iyi mücadele ettik, her iki takım da iyi mücadele tti. Seyir zevki açısından iyi mücadele etti. Biz kazanabilirdik, Bursaspor'da kazanabilirdi. Çok tempolu bir Bursaspor ile oynayacağımızın bilincindeydik. Sonuçta berabere bitti. Buradan zor bir deplasmandan aldığımız 1 puan için oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gökhan Gönül maçın sonuna kadar iyi çıkarttı. Ona da teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"CANER'İN NE DEDİĞİNİ DUYMADIM, AİLE İÇİNDE HALLEDERİZ"

Kartal, bir gazetecinin, "Caner'in oyundan çıkarken 'bir daha oynamam' demesi konusunda ne diyorsunuz?" sorusu üzerine, "Caner takımın bir oyuncusudur. Böylesine gerilimi yüksek bir maçta bir anlık öfkeyle öyle bir davranışta bulunmuştur. Ağzından ne çıktığını bilmiyorum, duymadım. Biz bir aileyiz, aile içinde hallederiz. Biz onun hem babası, hem abisi, hem antrenörü gibiyiz. öyle şeyler olur. önemli olan kazanmaktır, kaybetmek kolaydır. Kendi içimizde bunu değerlendiririz." dedi.

"VOLKAN'A TEPKİLER"

Volkan Demirel ile ilgili vatan haini tezahüratları için ise Kartal, "Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Bunlar geride kaldı. Bunların olmaması lazım. Yarın İstanbuld'a bir oyuncu geldiği zaman, bunun sonu yok yani. Bu geride kaldı. Bunları tekrar gündeme getirerek, futbola bir katkısı olmaz. Bizi daha aşağı çekeceğini düşünüyorum. Biz futbolu kalkındırmak istiyorsak oyuncularımızı moral vermeliyiz. Bunun sonu yok." diye konuştu.

"MEHMET TOPAL'UN ŞUURU KAPANDI"

Kartal, "Mehmet Topal oyunda bir kaç sefer şuurunu kaybeder gibi oldu. Ama yabancı sıkıntısından dolayı, Gökhan'ın da her an çıkabilirim demesi üzerine, göz göze geliyoruz maç içinde. Topal'a rica ettik, oynayabildiğin kadar oyna diye. Ona da çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kartal, bir soru üzerine, "Bu akşam böyle bir Bursaspor bekliyorduk. Beklediğimiz gibi oynadılar. Beklemediğimiz ise golü erken bulduk. Yemeseydik belki farklı olabilirdi bu akşam." şeklinde konuştu.