beyazlı ekipte takım oyununun başarıyı getirebileceğini dile getirdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Gümüşhanespor’un iç sahadaki yenilmezlik unvanını sonlandırarak, ilk yarıyı rakibinden 4 puan geride 2. sırada tamamlayan Altay’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Taşdemir, takım oyununun başarıyı getireceğini söyleyerek, Altay’ın bireysel yeteneği yüksek oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğuna vurguladı. Deneyimli teknik direktör, hedefe ulaşmak için en önemli noktanın takım oyunu olduğunu kaydetti.

"İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmamız önemliydi"

Gümüşhanespor karşısında topa sahip olan ve baskılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlıların hücum ve savunmada doğru pas trafiğini sergileyerek sonuca gittiğini belirten Taşdemir, "Zorlu bir deplasman ve kritik bir haftada alınan 3 puan elbette çok önemli. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Ancak bu maçta en önemli kazanımımız ekibimizin hırsı, gösterdiği reaksiyon ve istediğimiz takım oyununu sahaya yansıtmamızdır. Oyunun gidişatına göre dakika dakika pozisyon alan, kontrolü rakibe kaptırmayan, doğru pas trafiğini gerçekleştiren bir kimliği hedefliyorduk ve bunu büyük ölçüde başardık" şeklinde konuştu.

"Taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz"

Antalya kampında bireysel olarak oyuncuların fiziki performanslarına yoğunlaşacaklarını kaydeden Taşdemir, "Yaklaşık 20 günlük kamp 2. yarının gidişatına etki edecek. Bu bilinçle, öncelikle fiziksel eksiklerimizi giderip ardından taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Kampın 2. yarısında hazırlık maçlarımız olacak. Gümüşhane maçında olduğu gibi tempolu ve göze hoş gelen bir futbol hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.