3. Ligde mücadele eden Kemerspor 2003 Kulübü, 30 Ağustos’ta yapılacak çekilişle 2017 model otomobil verecek.

Kemerspor 2003 kulübü çekilişle 2017 model otomobil verecek. Kemerspor 2003 Kulübü Başkanı İsmail Selami Minta, Kulüp Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen son model otomobilin yanında açıklamalarda bulundu. İsmail Minta, her biri 50 TL’den satışa çıkarılan 10 bin adet bilet bastırdıklarını söyledi. Minta, talihlinin Milli Piyango’nun 30 Ağustos Çekilişinde büyük ikramiye isabet eden biletin son 4 hanesiyle belirleneceğini ve bu biletin sahibine 2017 model otomobil verileceğini açıkladı. Kemerspor’un, Kemer’in takımı olduğunu ve öyle kalacağını söyleyen Minta, 3 yıl önce devraldıkları kulübün şu anda kendi kendini çevrilebilen, futbolcu kalitesiyle belirli seviyeye gelmiş bulunduğunu söyledi.

Bazı kesimlerin kulübe müdahale girişimde bulunduğunu ileri süren Minta, “Çalışmalarımız çok önce başlamıştı ama hepinizin bildiği gibi gereksiz tartışmalarla 1 ayımızı heba ettik, ama bu işe devam noktasında kararımızı verdikten sonra tekrar çalışmalarımıza başladık 20 gün gibi bir süremiz var. Biletlerin satışı için, ama hakikaten hemşerilerimizinden gördüğümüz destek, ilgi bizi fazlası ile memnun etmektedir. Şu anda 4-5 bin tane bilet satılmış vaziyette bu da bizi çok mutlu etti” dedi.

Engellemelere rağmen 2. lige çıkacağız

Kemer Belediyesinin Ağustos Ayı Meclis Toplantısında alınan kararla, kulübün sporcularının kaldığı, Tekirova’daki sosyal tesis binasının geri alınması kararıyla ilgili konuşan Minta, “Tekirova’da takımımızın kaldığı belediyeye ait tesisler vardı. Onunla alakalı belediye meclisinde Kemerspor’dan tesisin alınması noktasında bir karar çıktı. Ben bunu hiç dile de getirmemiştim. Çok da önemsemiyorum çünkü artık Kemer Spor sadece bir tesisten çıkarılmakla çaresiz duruma düşecek ya da ortada kalacak bir takım değildir. Kemer Spor maddi manevi her şeyi ile güçlü bir yönetimin elindedir. Onun için halkımızın kesinlikle tereddütte olmasın. Kemerspor her zaman olduğu gibi en iyi yerlerde kalır, en iyi yerlerde kampını yapar. İnşallah bütün engellemelere rağmen aleyhimizde olan bütün uğraşlara rağmen Kemerspor bu yıl hedefimiz olan 2. Lige çıkacaktır. İnşallah 2. Lige çıktığımız anda kupayı da yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bu meydana getirip Kemerli vatandaşlarımızla beraber bunun sevincini yaşayacağız.”