Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in ev sahipliği yaptığı UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Grubu karşılaşmaları başladı. Türkiye’yi temsil eden tek takım olan Konak Belediyespor, ilk maçında ev sahibi ülkenin takımı olan Martve’yi 5-0 yenerek Avrupa hedefine bol gollü bir başlangıç yaptı.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Grubunda Türkiye’yi temsil eden tek takım olan Konak Belediyespor’da 33.dakikada Esra Erol, 35. dakikasında Kader Hançar ve 41. dakikada Sevgi Çınar birer gol attı ve İzmir ekibi ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Mavi-beyazlı takım ikinci yarıya da hızlı başladı. 54. dakikada Sevgi Çınar kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü ağlara gönderdi. Maçın son dakikasında Kader Hançar attığı golle takımının maçtan 5-0 galibiyetle ayrılmasını sağladı. Maçı farklı kazanan Konak Belediyespor, bu sonuçla ön eleme grubuna bol gollü başlamış oldu.

Gruptaki diğer mücadelede ise Slovakya temsilcisi Partizan Bardej ile Litvanya temsilcisi Gintra ile karşı karşıya geldi. Maçı 4-0 Gintra kazandı.

Bu sonuçlarla Konak Belediyespor gol averajıyla gurupta ilk sırayı alırken 3 puanlı Gintra ikinciliğe yerleşti. Konak Belediyespor bir sonraki maçını 25 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile 18.00’de Partizan Bardej ile oynayacak. Grup maçları sonunda ilk sırayı alan takım bir üst tura yükselecek.