2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Letonya karşısında 7. maçına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nı Konya halkı yalnız bırakmadı. Torku Arena Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maç için taraftarlar stada gelmeye başladı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında bugün Konya'da Letonya ile karşılaşacak. Konya Torku Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı İsveçli hakem Johannesson yönetecek. Puan kaybına tahammülü olmayan Türkiye, Letonya'yı mağlup ederek, 6 Eylül'de aynı statta karşılaşacağı kritik Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesi taraftarlarda millileri yalnız bırakmadı. 42 bin kişilik statta tüm biletler tükendi. Kritik karşılaşmanın başlamasına saatler kala taraftarlarda yavaş yavaş stada gelmeye başladı. TFF, Letonya ve Hollanda maçı için 80 bin bayrak hazırladı. Letonya maçı öncesi taraftarlar, bayrak şovu yaparak millileri coşturacak. Ayrıca karşılaşma öncesi stat çevresinde de çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

TARAFTARLAR ÜMİTLİ

Karşılaşma için stada gelen taraftarlar, Letonya karşısında ümitli olduklarını kaydetti. Konya halkı olarak maçları çok sevdiklerini kaydeden taraftarlar, Letonya maçından farklı ayrılacaklarını ifade ettiler.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU GELMİYOR

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'de bugün 4 polisin şehit olması nedeniyle Konya programlarını iptal etti. Erdoğan ve Davutoğlu, bu akşam oynanacak Türkiye-Letonya milli maçını izlemek üzere Konya'ya gideceklerdi.