Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Düşmez ve yönetimini İstanbul’da ziyaret etti.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Boluspor U15 takımları dahil 10 takımın katılacağı "Lefke Cup U15 2017" turnuvası için geçtiğimiz günlerde Osmaneli’de anlaşma imzalanmıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "1308 Osmaneli Belediyespor U15 takımımızın da katılacağı resmi turnuvada 10 takımı Osmaneli’de 4 gün boyunca ağırlayacağız. Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz, belediye konaklarımız, özel pansiyonlar ve otelimiz ile yaklaşık 300 sporcuya ev sahipliği yapacağız. Osmaneli’de ilki gerçekleşecek turnuva sürekli hale gelecek ve her yıl aynı dönemde tekrarlanacak. TTF ile Ali Düşmez Başkanımızın yardımlarıyla birçok sportif organizasyonu ilçemizde ağırlayacağız. 2017-2018 futbol sezonunda yaş gruplarından birinin finalinin Osmaneli’de oynanması içinde söz aldık. Hemşehrimiz, sanayici ve İstanbul’da yaşayan Türkiye Tenis Federasyonu’nda büyük çevresi olan Cemal Gür kardeşimiz bizlere bu randevuları aldı ve organizasyonlar için destek oldu. Hemşehrimize teşekkür ediyor, bu davranışının diğer hemşehrilerimize örnek olmasını diliyoruz" dedi.

"Osmaneli’de tesis zenginiyiz"

Açıklamalarını sürdüren Şahin, "Osmaneli’de sahip olduğumuz 1 adet sentetik standart futbol sahası, 1 adet çim standart futbol sahası, 1 adet kapalı spor salonu, 1 adet yüzme havuzu, 5 adet halı saha, 2 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 adet tenis kort ile tesis zenginiyiz. Yeni bir standart futbol sahasını da yakında yapacağız. Kadınlar için yapacağımız 1 adet yüzme havuzu ve 2 halı saha ile örnek ilçe olacağız. Bugünkü ziyaretimizde bizlere ilgisi ve destekleri için Başkan Ali Düşmez, Cemal Gür ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan TTF İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Düşmez ve yönetimi ziyaretlerine, Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı, 1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba ve yönetimi katıldı.