MANİSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Aydınspor 1923'ü 2-1 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Futbolcularım gereken özveriyi, mücadeleyi gösteriyorlar" dedi.

Taşkın, yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923 karşılaşmasının zor geçeceğini bildiklerini, ilk devreyi 2-0 önde tamamladıklarını bildirdi.

Devre arasında yaptıkları konuşmada mutlaka üçüncü golü bulmaları gerektiğini söylediklerini belirten Taşkın, şöyle konuştu:

"Üçüncü golü bulacak çok da fırsatlar yakaladık. İlk devre çok iyi baskılı oynayan bir Manisaspor vardı. İkinci devrede de 30 dakikalık bölümde gayet iyiydik. Yakaladığınız pozisyonları değerlendirmeyince bu sefer stres başlıyor ve ne kadar kenardan önlem almaya çalışsak da takım kendini korumaya savunmaya çekiyor. Rakibimize pozisyon vermemize rağmen bir yan toptan gol yedik. Yaptığımız paniğin ardından defansı beşleyerek maçı kazanmasını bildik. Maçı kazanabilmek önemliydi. Her maç çok dikkatli olmak zorundayız. Kolay maç oynamıyoruz. Kazanmasını bilmek çok önemli. Futbolcularım gereken özveriyi, mücadeleyi gösteriyorlar."

Aydınspor 1923'ü tebrik eden Taşkın, "Maçı hiç bırakmadılar, çok mutluyuz. Bu galibiyeti buraya kadar gelerek bizi destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz" dedi.