Sarı Kırmızılı takımda başarısız bir performans sergileyen Roberto Mancini'nin yerine göreve getirileceği söylenen Mircea Lucescu, Aslan'la 5 yıllık sözleşme imzladığı iddialarına Beyaz Futbol programında yanıt vererek "Doğru değil. Türiye'deki gazetecileri biliyorum. Kimseyle konuşmadım ve kontakt kurmadım.. Şampiyonluk için 4 maçımız daha var ve maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Galatasaray taraftarlarının beni istemesi belki de orada başarılı olduğum içindir" dedi.

Türkiye'ye yeniden dönüp dönmek istemediği sorulan Lucescu, "Mesele gelip gelmemek değil. Kulüple sözleşmem var. Sezonu tamamlamak için 4 maçımız daha var ve bunları kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Bu açıklamalarına karşın kapıları tamamen kapatmayan tecrübeli isim, gelecekte Galatasaray'ın başına geçme ihtimaline ilişkin olarak "Şu an için hayır" derken sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Şu anda bilmiyorum burada bir takımım var ve çok başarılıyız. İyi işler yapıyoruz gelecekte ne olur bilemem. Şimdi bunu konuşmak istemiyorum, kimse ile görüşmedim. Türkiye'den Galatasaray ile de görüşmedim başka kulüplerle de"


Kaynak:Fanatik

Gökhan Peker