BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, golsüz sonuçlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi Volkan Bayarslan'ın bugün formsuz gününde olduğunu iddia ederek, "Bunu kendi iç dünyasında kabul etmesini istiyorum, inşallah kabul eder" dedi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sözeri, oyuncularının sıcak havada 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz bir mücadele ortaya koyduğunu aktararak, aldıkları bir puanın 3 puan değerinde olduğunu söyledi.

Futbolcularının, sonuna kadar hedefi kovalayacaklarını gösterdiğini belirten Erkan Sözeri, şöyle konuştu:

"Puan kaybını hakeme bağlayacak kadar aciz değilim ama ilk haftada hakemleri konuşursak ligin zor geçeği ortada. Volkan Bayarslan iyi hakemdir ama bugün formsuz günündeydi. Bunu kendi iç dünyasında kabul etmesini istiyorum, inşallah kabul eder. Biz de her takım gibi kamp yaptık, yönetim fedakarlık yaptı. Oyuncular bugün her şeyin en iyisini hak ettiler. Ben yenilgiyi, puan kayıplarını çok rahat kabullenecek teknik adamım ama bugün yakışmadı. Bu kadar emeğe saygısızlık yakışmadı. Maçın hakemi bugün formsuzdu."

Sözeri, taraftara teşekkür ederek, "Maç boyunca desteklediler. 10 kişiyle bile pozisyon bulduk. Oyuncularımla gurur duydum. Balıkesirspor takımı sahipsiz değildir. Kimse puanlarını gasp edemez" ifadelerini kullandı.

 

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise zor bir deplasman maçında genel olarak sahada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

İlk yarıda girdikleri iki pozisyon bulunduğunu anlatan Kutlu, "Rakip, 10 kişi kaldıktan sonra net girdiğimiz ama faydalanamadığımız 4-5 pozisyon oldu. Yeni kurulan bir takımız. Yaş ortalamamız düşük. Bunun zorlukları var ama takımım iyi performans sergiledi. Kazanmaya yakın olan taraftık. Oynanan oyundan memnunum ama kazansaydık çok daha memnun olurdum" şeklinde görüş belirtti.