Yıl boyu çocuklar ve gençler için farklı branşlarda spor eğitimi sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün kış okullarında kayıtlar başlıyor. Bugüne kadar çok sayıda sporcu yetiştiren ve birçok başarıya imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde kış döneminde futbol, yüzme, basketbol ve voleybol dallarında kurslar açılacak.

Manisalı çocukları bir yandan sporun farklı branşları ile buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bir yandan da çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu anlamda yaz aylarında büyük ilgi gören spor okullarında kış dönemi start alıyor. Kış okullarının kayıtları 9 Ekim tarihinde başlarken spora sevdalı çocuklar futbol, yüzme, basketbol ve voleybol dallarında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alabilecek. Futbol branşına 2005-2012 yaş gurupları, basketbol branşına 2005-2011 yaş gurupları, voleybol branşına 2003-2011 yaş grupları, yüzme guruplarına da 2003-2013 arası doğumlu çocuklar kayıt yaptırabiliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yaz okullarında her yıl binlerce çocuğun uzman eğitmenler eşliğinde spor eğitimi aldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar,” 4 Kasım tarihinde eğitime başlayacak olan kurslarımızda çocuklarımız dört farklı branşta eğitim alacak. Çocuklarını yüzme, voleybol veya basketbol branşlarından herhangi birine kayıt yaptırmak isteyen veliler kayıt işlemlerini Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisinde yapabilirken, futbol branşıyla ilgili işlemleri de Fikri Bayrıl Spora Tesislerinde yaptırabilir. Tüm branşlarımıza kız ve erkek sporcularımız kayıt yaptırabilir.20 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kış okullarında eğitimlerimiz Cumartesi ve Pazar günü olacaktır” dedi.