Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ahli takımına transfer olan Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesi Fenerbahçe taraftarlarıyla vedalaşmak üzere Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne geldi. Yıldız oyuncu taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Senegalli oyuncu Moussa Sow, Süper Lig’in 3. hafta karşılaşması olan Antalyaspor maçı öncesi taraftarlarla vedalaşmak üzere stada geldi. Önce soyunma odasında gelen Moussa Sow burada ilk olarak takım arkadaşları, teknik heyet ve takım görevlileriyle vedalaştı. Tribünleri gezerek taraftarlarla vedalaşan ve taraftarlara imzalı Fenerbahçe forması dağıtan Moussa Sow’a binlerce taraftar alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Aziz Yıldırım tarafından kendisine plaket takdim edilen Moussa Sow oldukça duygusal anlar yaşadı. Senegalli oyuncu, kendisine plaket veren Başkan Yıldırım’ı alnından öptü.

Bu arada Moussa Sow'un yakın arkadaşı eski Beşiktaşlı oyuncu Demba Ba da Fenerbahçe Stadı'na geldi. Moussa Sow'u yalnız bırakmayan yıldız oyuncu saha içine inerek arkadaşını teselli etti.

MOUSSA SOW: KALBİMDE BİR YARAYLA AYRILIYORUM

Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan Senegalli oyuncu Moussa Sow, kalbinde bir yarayla ayrıldığını söyledi. Sözlerine teşekkür ederek başlayan Moussa Sow, şöyle konuştu:

"Daha önce de söylediğim gibi kalbimde bir yarayla ayrılıyorum. Fenerbahçe’de oynamış olmanın keyfini yaşadım. Bu güzel ülkede bulunduğum her dakikanın keyfini yaşadım. Harika bir ülkede futbol oynadım. Biz hangi deplasmana gidersek gidelim insanlar bana sevgi gösterisinde bulundular. Genelde deplasmanda ıslıklanırsınız ama bende bu durum tam tersiydi her zaman. Tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Kalpten sevdiğim Fenerbahçe’den ayrılıyorum bugün. Hocalarıma, yöneticilerimize, Başkanımız Aziz Yıldırım’a gazeteci arkadaşlarımıza ve benle mesai harcayan herkese teşekkür ediyorum. Unutmayacağım yaşadıklarımı. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşekkürler Fenerbahçe, yakında görüşmek üzere."

Sow daha sonra Fenerbahçe-Antalyaspor maçını izlemek üzere tribündeki yerini aldı.