Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veren Boluspor’da Başkan Necip Çarıkcı, “Pazartesi günü inşallah mutlu olan biz olacağız” dedi.

TFF 1. Lig’de sezon sonunda Play-Off’lara kalan Boluspor bir üst lige çıkma mücadelesinde pazartesi günü kendi evinde Göztepe ile karşılaşacak. Göztepespor ile Play-Off’un ilk mücadelesinde deplasmanda 2-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekibin kulüp başkanı Necip Çarıkcı maç öncesi yaptığı açıklamada, sakat olan futbolcularının bile Pazartesi günü oynamak istediklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde 3 yıllık bir planlama yaptıklarını ifade eden Başkan Çarıkcı, şunları kaydetti:

“Büyük umutlarla gittiğimiz Göztepe maçında iyi oynamamıza rağmen şanssızlık ve seyirci baskısıyla 2-0 kaybettik. Göztepe ile bu sene 3 maç oynadık. Göztepe maçından sonraki teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimin hırs ve isteği tavan yapmış vaziyette. Bir iki tane sakat futbolcumuz var. Onlar bile şu anda doktordan olumsuz bir rapor gelir diye doktora gitmiyorlar. Tek istekleri Pazartesi günü Göztepe karşısında oynamak. Fuat hoca ve teknik heyetle görüşerek desteğimi verdim. Dimdik ayaktayız. 2004-2005 sezonunda Denizli’ye gittik. O maçta dahi 85. dakikada 2-1 mağlupken maçın sonunda 3-2 galip gelmeyi bildik. Tek isteğimiz taraftarımızın destek olması ve tüm Bolu’nun bu maça gelmesi. Destek olunursa Göztepe maçını almamız imkansız değil. Çünkü takımımız çok inançlı ve bu maçı alacak kuvvette. Her şey bitmedi, pazartesi günü 21.30’da maç başlayacak ve maç sonunda mutlu olan inşallah biz olacağız.”