Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye karşı inanmadıkları bir penaltı ile mağlup olduklarını söyledi.
Takımının Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, inanmadıkları bir penaltı ile mağlup olduklarını belirterek, "Maçtan önce şunu söylemiştim. Seyir zevki veren bir karşılaşma izlettirmek istiyorduk. Fenerbahçe'ye karşı çok cesurca oynadık. Birçok gol pozisyonuna girdik. İnanmadığımız bir penaltıyla maçı kaybettik. Hakemlerinde cesurca maç yönetmesi gerekiyor. Takımlar arasında ekonomik farklar var. Bir de hakem faktörü buna eklenmemeli." diye konuştu.

ÇOK UCUZ PENALTI İLE KAYBETMEK İSTEMİYORUM
Çalınan penaltı pozisyonunun aynısını kendilerine verilmeyeceğini kaydeden Okan Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:
"Hakemlerimize sayğı duyuyoruz. Kesinlikle kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Verilen penaltının penaltı olduğuna inanmıyorum. Aynısı bize olsa çalmazdı. Takımlar arasında büyük farklar var birde buna hakem faktörü eklenmesin. Hakemler cesur olmalı, biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Ben bir hafta çalıştım çok ucuz penaltı ile maçı kaybetmek istemiyorum. Aynı pozisyon bana olsa penaltı verilmeyecekti. Bunu biliyorum."