Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, hakemin verdiği kırmızı kart pozisyonunu eleştirerek, eşit şartlarda mücadele edememenin üzücü olduğunu söyledi.

Kasımpaşa, Süper Lig’in 9. haftasında 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdeş, ligin 9. maçını oynadıklarını ve kaybettiklerini kaydetti.

Geçen yılki çıkış yapan Kasımpaşa hüviyetinde takımın oyun oynadığını dile getiren Özdeş, “10 kişi sonuna kadar gol atmak için mücadele ettik ve çabaladık. Seyirciler için zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. Futbol konuşmak istemiyorum, üzülüyorum. 23 yıllık antrenör yapıyorum, buralara gelebilmek için çok büyük mücadele verdim” dedi.

Hakeme eleştiri

Maçın bir kırılma anı olduğunu ifade eden Özdeş, “Çok net herkesin gördüğü, 4. hakemin gördüğü, ’Yerine oturun hoca sarı kart gösterecek’ dediği pozisyon var. Ve cesaret edip sarı kart göstermedi. İki dakika sonrada rakip takımın antrenörü oyundan aldı. Daha zayıf orta sahada gol pozisyonu olmayacak bir noktada ikinci sarı kartı çok kolay gösterdi. Bizim için bu sahada emek harcayan insanlar için futbol bir yaşam biçimidir. Çeyrek asırdır ben mücadele veriyorum. Bakıyorum bazı hakemlerimiz için bu iş bir hobi. Para kazanma alanı. Ama eşit şartlarda maç oynanmasını istiyorum. Ligin 9. haftasında takıma, şehre puana göre maç yönetilmeli. Buna çok üzülüyorum. Ama üzüldüğüm eşit şartlarda oynayamamaktı. Bundan sonra aynı oyunu sürdürmek kaliteli oynamak hedefimiz olacaktır” dedi.