Adanaspor’da Teknik Direktör Krunoslav Jurcic’in görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçici olarak getirilen turuncu-beyazlıların Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, “İyi oynuyoruz ama sonuca göre kötüyüz. Takımı bu duruma oyuncular getirdi, buradan çıkartacak olan da onlar” dedi.
Teknik Direktör Krunoslav Jurcic’in turuncu-beyazlı takımdan ayrılmasıyla Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın geçici olarak takımı çalıştırmaya başladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde açıklamalarda bulunan Eyüp Arın, Adanaspor’dan teknik direktörlerin ayrılmasıyla kendinin defalarca göreve geldiğinin hatırlatılması üzerine, “Adanaspor’a gidip geliyor diyorlar ama ben Adanaspor’dan hiç ayrılmadım, görevim hala devam ediyor. Zorunluluktan dolayı yukarı çıkıp aşağı iniyorum ama her zaman Adanaspor’un içindeyim ve ömrümüz vefa ettiği sürece hizmet etmeye hazır bir kişiyim” ifadelerini kullandı.

Arın: "İyi oynuyoruz ama sonuca göre kötüyüz"
Adanaspor’un ligde bulunduğu konumu ’ateşin içerisinde’ olarak nitelendiren Arın, “İnşallah Adanaspor camiası olarak, oyuncu grubumuz, taraftarımız, yönetimimiz ve basınımızla kurtulmak için birlikte çaba sarf edeceğiz. İyi oynayan, sonuca yansıtamayan ekibimiz var. Takımı bu duruma oynayan oyuncular getirdi, buradan çıkartacak olan da onlar. Aynen sporculara da söyledim. İyi oynuyoruz ama sonuca göre kötüyüz. Kötü oynayalım ama sonuç alalım. 3 tane maçımız var. Ben burada olsam da olmasam da en asgarisi, ikinci yarı önümüzü açık görme ve daha iyi hedeflere gitme açısından en az 6 puan yapmamız gerek. 9 puan veya 7 puan önümüzü ferahlatır diye düşünüyorum” dedi.
Karşılaşacakları Trabzonspor müsabakasına ilişkin de konuşan Arın, “Çok acil puana ihtiyacımız var. Sahada puan almak için sahaya sürecek ekibimizin canla dişle oynayıp alnımızın akıyla çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Eyüp Arın, yönetime yapılan eleştirilere ilişkin de “Sonuçta Adanaspor bir şirket ve başkanımız Bayram Akgül olmasa bu kulüp olmazdı. 3 şampiyonluk yaşamış birine tepki göstermek skorsal anlamda olabilir ama bunu başkana yöneltmemeleri gerek” şeklinde konuştu.

Altındağ: “Eyüp hocamız bizi en iyi anlayanlardan”
Turuncu-beyazlı takımın orta saha oyuncularından Tevfik Altındağ ise takımın kötü gidişatının farkında olduklarını ve bunu düzeltmek için 24 saat kendi aralarında konuştuklarına değinerek, şunları söyledi:
“Geçen sene de takım böyle kötü gidiyordu ancak sonradan çok iyi seri yakalamıştık. Eyüp hocamız, ağabeyimiz, bizi en iyi anlayan, bilenlerden biri zaten. Jurcic hocamız da buradayken o da yanımızdaydı. İnşallah her zamanki gibi hocamızla iyi bir seri yakalayıp kendimize geliriz.”