Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumidaca, yıldız transferi yapmak yerinde farklı hedeflerinin olduğunu söyleyerek, “Ben, yıldız oyuncuları almak yerine aile içinde güzel bir takım olma düşüncesiyle bir hedef koydum kendime” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Kayserispor’da teknik direktör Marius Sumudica, İHA muhabirine yaptığı açıklamada kamp sürecini değerlendirdi. 15 tane oyuncu transfer ettikleri için işlerinin zor olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, zamanla bütün problemleri çözerek takımı rayına oturtacağını ifade etti.

Yıldız oyuncu almak yerine aile içinde güzel bir takım olma düşüncesiyle kendisine hedef koyduğunu belirten Sumidica, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kafama koyduğum iki hedef ve düşünce var. İlk olarak taraftarımızın stada gelerek bizi desteklemesini istiyorum. Eğer bizi izlemeye gelirlerse çok iyi oynayan bir takım izleyecekler. İkincisi de, artık küme düşme hattından kurtulmak için mücadele eden bir ekip olmayacağız. Eskiden yaşadığımız durumlarda olmayacağız.”