Yeni sezon çalışmalarına hızlı başlayan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, Sultanlar Ligi’ni hedefliyor. Salih Yergin ve öğrencileri, geçen sezon rakiplerine zor anlar yaşatarak 1. Lig B Grubu’nu üçüncü sırada tamamladı.

Pursaklar’ın Sultanları, teknik kadro ile birlikte 14 Ağustos’ta 2017-2018 sezonu çalışmalarına Pursaklar Spor Tesisleri’nde başladı. Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Teknik Direktörü Salih Yergin, “Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Yeni takımımızla birlikte bu sene de 1. Lig’de Pursaklarımızı en iyi şekilde temsil edip Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Takıma yeni kazandırılan sporcularla birlikte çalışmalara büyük bir disiplin içinde başladıklarını belirten Yergin, yeni sezon çalışmalarını üç etap olarak planladıklarını kaydetti. Birinci etapta kuvvet çalışması, ikinci etapta takım çalışması ve üçüncü etapta hazırlık maçları yapacaklarını anlatan Yergin, “Maç dönemine kadar günde iki antrenman ile devam edeceğiz. Lige 1 Ekim’de Bursa deplasmanı ile başlayacağız. O zamana kadar tam takım olarak eksiksiz bir şekilde hazır olmayı planlıyoruz. Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen takımımız yeni gelen arkadaşların da katkısı ile Pursaklarımızı 1. Lig’de en iyi şekilde temsil edecektir. Buna inancımız tamdır. Bizlerden desteğini esirgemeyen Pursaklar Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin’e, Kulüp Başkanımız Sayın Nedim Erçetin’e ve fedakar taraftarımıza teşekkür ediyorum, yeni sezonda da desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.