Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, “Beşiktaş’ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız” dedi.
Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’de Teknik Direktör Sergiy Rebrov, Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Maçın oynanacağı Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş’ın atak yönünü iyi bildiklerini belirten Rebrov, "Beşiktaş’ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız” dedi.
Rebrov, İstanbul’daki taraftarların muhteşem olduğunu ve çok fanatik olduklarını dile getirdi. Rebrov, taraftarlarla buluşmayı her zaman istediğini de sözlerine ekledi.
“Beşiktaş’a karşı az pozisyona girersek işimiz zor”
Takımda çok sayıda genç oyuncu olduğunu dile getiren Ukraynalı çalıştırıcı, "Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maç bittikten ve netice aldıktan sonra belli olacak. Skorlar ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş’a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır” ifadelerini kullandı.
Khacheridi: "Yarını heyecanla bekliyoruz”
Dinamo Kievli futbolcu Khacheridi ise yaptığı açıklamada, “Maçla ilgili olumlu şeyler düşünüyoruz. Yarını heyecanla bekliyoruz. Son maçlarda çok gol yemeye başladık ve bu da takımın güvenini kaybetmesine neden oldu. Bu güveni tekrar kazanabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Her şey sahada belli olacak. Beşiktaş gol atmayı seven bir takım. Beşiktaş’ın iyi bir takım ve son Türkiye şampiyonu olduğunu biliyoruz. Oyun disiplinini kendi içimizde konuştuk ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz. Beşiktaş’ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi” diye konuştu.