Suat Altın İnşaat(SAİ) Kayseri Erciyesspor’un dış saha başarısı iç sahadan daha iyi. Dış sahada 3 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, iç sahada ise sadece 1 puan alabildi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nda ilk 6 hafta geride kaldı. Geçen sezon son haftalarda yakaladığı başarılı çıkışla ligde kalmayı başaran SAİ Kayseri Erciyesspor, bu sezon da istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. Geride kalan haftalarda sadece 4 puan toplayabilen mavi siyahlı ekip, ligin 17. sırasına yerleşti. SAİ Kayseri Erciyesspor, oynadığı maçlarda 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, attığı 5 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.

Kendi sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor ile Galatasaray’a aynı skorla 2-1 yenilen Erciyesspor, Trabzonspor ile de 0-0 berabere kaldı. Dış sahada karşılaştığı Gaziantepspor ile 2-2, Torku Konya ile 1-1 ve Gençlerbirliği ile de 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçlara göre SAİ Kayseri Erciyesspor dış sahada daha başarılı bir performans sergiledi. Takımların iç saha performansına göre Mavi Siyahlı ekip, aldığı 1 puanla ligin ancak 17. sırasında kendisine yer bulurken, dış saha performansına göre ise topladığı 3 puanla ligin 9. sırasına çıktı.

SAİ KAYSERİ ERCİYES – BEŞİKTAŞ MAÇI

SAİ Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında şampiyonluk adayı Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.