Çayyoluspor’un şampiyon sporcuları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Sporcular Dünya Şampiyonluğu’nu kazandığı Gothia Cup’a ilk katılımında destek veren Başkan Yaşar’a teşekkür etti.
Amatör kulüplerin malzeme ihtiyacından, ulaşımına ve antrenman sahasına kadar en ince ayrıntıyı düşünen Yaşar’a emeklerin karşılığı olan şampiyonluk kupaları gelmeye devam ediyor. Son olarak İsveç’te düzenlenen Gothia Cup’ta 184 takımı geçerek dünya şampiyonluğunu kazanan Çayyoluspor, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a kupayı getirdi. 2009 yılında kulübün kuruluş aşamasında semtin Yenimahalle’ye bağlı olması nedeniyle belediyeden önemli destekler alan Çayyoluspor, kısa sürede başkentin en önemli amatör spor kulüplerinden biri olmayı başardı.
“Başarınız bizi gururlandırdı”
Ziyarete Uluslararası Yaşlılara Saygı Federasyonu (UYSAF) ve Çayyoluspor Onursal Başkanı İlhan Tezel, Kulüp Başkanı Olcayto Başarı, yönetici Yüksel Karadağ, sportif direktör Recep Salih İlker ve şampiyon sporcular katıldı. Takımın geldiği noktadan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, "Sizlere her zaman güvendik. Kazandığınız bu büyük başarı bizleri gururlandırdı. Haberinizi aldığımızda çok sevindik. Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.
Spor ve sporcunun yanındayız
Amatör spor kulüpleri için ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Yaşar, "İlçemizde iki tane tam teşekküllü stadyum var burada amatör kulüplerimiz antrenmanlarını yapıyor. Bunun yanında gücümüz yettiği kadar kulüplerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Böyle başarılar gelince de çok mutlu oluyoruz. Çayyoluspor, Ankara’nın en önemli spor markalarından bir olma yolunda hızla ilerliyor. Herkesi kutlarım" diye konuştu.