Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Galatasaray karşısında iyi bir skor alarak taraftarları mutlu etmek istediklerini söyledi.

    Serdar Aziz, yeni transferlerden Bakaye Traore ile birlikte Altıparmak Bursastore mağazasında taraftarlarla imza gününde bir araya geldi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ikili, bol bol forma imzaladı, özçekim (selfie) yaptı.

    Gazetecilerin sorularını cevaplayan Serdar Aziz, yeni sezon çalışmalarını hakkında şunları dile getirdi: “Şu anda hazırlıklarımız güzel gidiyor. Hazırlık maçlarımız var. Dünde bir maç yaptık ve iyi bir sonuç aldık. Rakibimiz kim olursa olsun, biz ciddiye alıyoruz. Hazırlık maçı da olsa en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan kendimizi görmemiz. Bu yolda da iyi gidiyoruz. Takımımızda herkes iyi niyetli. Hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz."

“GALATASARAY MAÇI İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

    Ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçının önemine değinen Serdar Aziz, şöyle devam etti: “Galatasaray maçına da az bir süre kaldı. Artık hazır hale gelmiş durumdayız. Elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapıp, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. UEFA’dan elendik. Bu maçı kazanıp, üzüntülü günleri geride bırakıp, yeniden bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Yeni gelen arkadaşlarımız da çok kaliteli isimler. İyi çalışan, iyi niyetli ve kaliteli insanlardan kurulu bir ekibiz. Umarım bu sene hepimizin istediği gibi bir sene olur.”

TRAORE: GALATASARAY İLE BÜYÜK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

    Tecrübeli orta saha oyuncusu Bakaye Traore ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Takımda ki ortam ve tesisler çok güzel. Benim için sürpriz oldu. Bu kadarını beklemiyordum. Her şey çok güzel gidiyor. Galatasaray ile büyük bir maç oynayacağız. İyi bir teknik adama ve iyi bir takıma sahibiz. Başarılı bir sezon geçirme hedefimiz var.”