Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa, bugün Kemerburgaz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi teknik direktör Shota Arveladze, açıklamalarda bulundu. Arveladze, kendilerini zor bir sezonun beklediğini belirtti.

Eskişehirspor ve Antalyaspor'la oynayacakları iki hazırlık maçında takımın son durumunu göreceklerini anlatan başarılı teknik adam, yeni sezon için ise "Bütün çalışmalarımızı lige iyi başlamak için yaptık. Geçen sezonu 6. bitirdik. Eğer puanlarımız alınıp başkalarına verilmeseydi 4. bitirirdik. Bu sezon ligi ilk 8 arasında bitirmek istiyoruz. İlk 4 çok güçlendi. Trabzonspor çok güçlü bir kadro kurdu. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın kalitesi belli. Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor da iyi takımlar. Çok zor bir lig olacak. Ligin başlamasıyla ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz." dedi.

Gürcü teknik adam, takıma yeni bir oyuncu almayı düşünmediklerini ifade etti.
Transfer çalışmaları için Arveladze, "Geçen sezon bütün yabancılarımızı aldık. Bu sene de yabancı kontenjanı değişti. Yabancı oyuncularımızdan memnunuz. Futbol ilginç bir oyun. İyi bir santrafor transfer ettik derken, kötü bir olay yaşadık. Eren'i aldık ama sakatlandı. Ne kadar sürer bilmiyorum ama 7 -8 ay yok gibi. Şu anda takıma başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Transfer konusunda sakiniz ve fazla terlemiyoruz." şeklinde konuştu.

ORHAN ŞAM: GEÇEN SEZONUN ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Orhan Şam ise yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sezona galibiyetiyle başlamak istediklerini ifade etti.

Kaliteli bir kadrolarının olduğunu kaydeden Orhan Şam, "Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdik ama bu bir ölçü değil. Geçen sene Beşiktaş maçımız iptal edilmese ligi ilk 4'te bitirecektik. Bu kadro her şeyi hak ediyor. Geçen sezonun üstüne çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Takım arkadaşı Eren Derdiyok'un sakatlığı hakkında ise başarılı futbolcu, "Rabb'im kimseye göstermesin. Bu meslekten para kazanıyoruz. Düşmanımın bile başına gelmesin. Ben de sakatlıklar yaşadım. Çok zor bir durum. Hiçbir şey yokken çapraz bağları koptu. Sabırlı olması gerektiğini söyledim kendisine." dedi.