Türk Telekom Stadı’nda gelecek hafta maç fazlasıyla 2 puan önünde yer alan Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan Galatasaray, kümede tutunma mücadelesi veren Gençlerbirliği deplasmanından kayıpsız dönüp rakibinin karşısına lider olarak çıkmak istiyor.

Teknik Direktör Fatih Terim, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin aldığı sonuçların oyuncular üzerinde baskı yaratmaması için son iki gün ‘mental’ çalışmalara ağırlık verdi. Öğrencilerine “Rakiplere değil, işinize bakın” mesajı veren İmparator, “Maçlarımızı kazanarak, kendi işimizi kendimiz görelim. Rakipler kazanır, kaybeder bu bizi ilgilendirmez. Her mücadeleye ‘final’ gibi bakın. Gençlerbirliği önünde kazanıp, Başakşehir’le oynayacağımız maça lider olarak çıkalım” telkinlerinde bulundu. Türk Telekom Stadı’nda gelecek hafta maç fazlasıyla 2 puan önünde yer alan Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan Galatasaray, kümede tutunma mücadelesi veren Gençlerbirliği deplasmanından kayıpsız dönüp rakibinin karşısına lider olarak çıkmak istiyor.

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin aldığı sonuçların oyuncular üzerinde baskı yaratmaması için son iki gün ‘mental’ çalışmalara ağırlık verdi. Öğrencilerine “Rakiplere değil, işinize bakın” mesajı veren İmparator, “Maçlarımızı kazanarak, kendi işimizi kendimiz görelim. Rakipler kazanır, kaybeder bu bizi ilgilendirmez. Her mücadeleye ‘final’ gibi bakın. Gençlerbirliği önünde kazanıp, Başakşehir’le oynayacağımız maça lider olarak çıkalım” telkinlerinde bulundu.

Kaynak: Haber Türk ( E.Kaan Adıgüzel))