Tokatspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Aydınspor maçı ile olumsuz havayı dağıtmak istediklerini ifade ederek, “Bu takım ne olursa olsun ligdeki yerini bulacak” dedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tokatspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Aydınspor maçı hazırlıklarına Uzunburun Tesisleri’nde Teknk Direktör Taşkın Güngör gözetiminde yaptı. Oynadığı 8 maçta galibiyeti bulunmayan ve 3 puanla ligin son sıralarında bulunan Tokatspor, Aydınspor maçı ile çıkış yapmak istiyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör, yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Her hafta kritik, kendi açımızdan önemli karşılaşmalar oynayacağız. Öncelikle kendi takımımız fiziksel bir noktaya getirmek, psikolojik olarak hazırlama anlamında yoğun bir mesai harcıyoruz. Sporcular buna oldukça olumlu karşılık veriyor. Umduğumdan daha iyi bir çalışma ortamı var. Biz süreç lazım, bu süreci ne kadar kısa sürede tamamlarsak o kadar erken yol alırız diye düşünüyorum. Mutlak suretle puanlar almak zorundayız. Bulunduğumuz yerden adım adım yukarıya çıkmamız gerekiyor. Bu kulüp ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Aydın maçı ile bu olumsuz havayı dağıtmak istiyoruz. Bu takım ne olursa olsun ligdeki yerini bulacak” şeklinde konuştu.
Kulüp başkanının takımı iyi yerlere getirebilmek adına yoğun mesai harcadığını ifade eden Güngör, “Taraftarların da desteği çok önemli. Onlarda bu desteği veriyor. Umarım hep beraber bu olumsuz ortamdan çıkarız” diye konuştu.