2014 TOSFED Trial Kupası dördüncü yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından 5 - 6 Eylül tarihlerinde Samsun Vezirköprü’deki kunduz ormanlarında gerçekleştirilecek.

Altı ayaktan oluşan ve bu yıl ilk defa ulusal düzeyde düzenlenen kupanın, Bursa, İstanbul ve Düzce ayaklarının ardından ekipler bu kez Vezirköprü Kunduz Ormanlarında kozlarını paylaşacaklar. VEZİROFF kulübü tarafından düzenlenecek organizasyon, 5 Eylül 2014 Cuma günü, Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinden gelecek olan otomobil sporları kulüplerinin katılımı ile başlayacak.

6 Eylül 2014 Cumartesi saat 11.30’da verilecek start ile başlayacak olan yarış, 30 kadar aracın mücadelesine sahne olacak. Birinci gün yarışmacıların oldukça zorlanacağı Kunduz Özel Etabı sonunda araçlarını servis alanına çekecek olan yarışmacılar, ertesi gün seyircilere büyük bir adrenalin yaşatacak olan Aygaz Özel Etabı için hazırlanacaklar.

Vezirköprü’de ilk kez organize edilecek bu zorlu mücadele 7 Eylül 2014 Pazar Saat 17.30 ‘da ödül töreni ile son bulacaktır.

Yarışma Direktörü Metin Yılmaz organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, "TOSFED Trial Kupası'nın bir ayağı olan VEZİROFF Yarışı, birçok kurum ve kuruluşun desteği ile hazırlanmaktadır." diyerek, destek veren ve yardımcı olanlara teşekkür etti.

Yılmaz, yaklaşık 6 aydır bu organizasyon için hazırlandıklarını, bu önemli organizasyonda kendilerine güvenerek destek veren sponsorlarına da teşekkür etti.