Trabzonspor'da transferin son gününde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in talepleri doğrultusunda forvet hattına takviye için girişimlerini hızlandıran bordo-mavililer, prensip anlaşmasına vardığı Spartak Moskova'nın 23 yaşındaki Ganalı forvet Waris Majeed'i İstanbul'a getirdi.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen golcü futbolcunun transferiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Bugün Trabzon’a gelmesi beklenen Ganalı futbolcunun, son görüşmelerin ardından da resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Trabzonspor’un forvet hattı için düşündüğü bir diğer isim de Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp formasını giyen Mustapha Yatabare. Malili golcü futbolcunun transferi için kulübüyle her konuda anlaşan bordo-mavililer, futbolcuyla da prensipte anlaşmaya vardı. Yatabare'nin de gün içerisinde Türkiye’de olması bekleniyor.

İki yabancı futbolcuyla imza aşamasına getiren Trabzobzonspor, teknik patron Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Kadir Keleş'i ise Akhisar Belediyespor’a kiraladı. Bordo-mavililerin, kendisine takım bulması istenen Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman ile sözleşmenin feshi konusunda anlaştığı öğrenildi.